Tromsø Skøyteklubb

Barentskamp med stil

Barentskamp med stil

BARENTSKAMP MED STIL

Av Jonny Hansen

 

 

Tromsø Skøyteklubb ønsker å arrangere årets Barentskamp med stil.

Hovedkomiteen har laget en målsetting i fem punkter for mesterskapet, og i sum skal de gi et stilfullt mesterskap på Tromsdalen kunstisbane 16. og 17. februar.

Lederen i hovedkomiteen, Leif Harry Hansen (bildet), sier at Tromsø Skøyteklubb alltid jobber for å skape vellykkete skøytearrangementer.

- Det er utrolig viktig for oss å skape interesse for sporten vår, som har slitt i motbakke i mange år. Vi tror at å lage stilfulle og vellykkete arrangementer, er med på å skape interesse for skøyteidretten, sier Hansen.

- Vi har fem punkter i målsettingen vi systematisk jobber med. For det første å gjøre det trivelig for deltakerne og alle involverte i mesterskapet. Dernest å gi skøytesporten og Tromsø Skøyteklubb et godt renommè. For det tredje å lage et arrangement med økonomisk overskudd, for det fjerde å få frem gleden ved å være aktivt med i et fellesskap. Og for det femte å høste prosjekterfaring og utvikle arrangementsteknisk kompetanse. Klarer vi å gjennomføre denne målsettingen, blir årets Barentskamp et arrangement med stil, slår Leif Harry Hansen fast.

- De siste ti årene har vi arrangert store mesterskap og hatt stilfulle arrangement som rettesnor for arbeidet. Både da vi arrangerte Norgesmesterskapet i sprint i 2003, Landsmesterskapet i 2007 og Veteranmesterskapet i 2008 klarte vi å gjøre arrangementene til stilfulle mesterskap – takket være målrettet arbeid fra en meget entusiastisk arrangementsstab, sier Leif Harry Hansen.

Tilbake

 

 

02.02.2013 14:00

Tromsø Skøyteklubb
Postboks 639
9257 Tromsø

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift