Tromsø Skøyteklubb

Om TSK

Om TSK

Tromsø Skøyteklubb (stiftet 21. januar 1924) er et særidrettslag for hurtigløp på skøyter i Tromsø og omegn. Skøyteklubben er medlem av NIF gjennom Troms idrettskrets, og Norges skøyteforbund gjennom Nord-Norsk skøytekrets. Som skøyteklubb hjemmehørende i Tromsø kommune er vi også medlem av idrettens kontaktutvalg i kommunen.

Skøyteklubben har sin tilhørighet ved Tromsdalen kunstisbane.

Rekrutteringen skjer i hovedsak fra nærområdet og gjennom skøyteskole. Vi arrangerer hver seinhøst/tidlig vinter skøyteskole for barn. Ved behov organiserer vi skøyteskole også for voksne.

I utgangspunktet har vi trening tirsdag og torsdag for både rekrutter, juniorer og veteraner. Onsdag ettermiddag var forbeholdt skøyteskoledeltakerne i sesongen 2015/2016.

Tromsø skøyteklubb har et lite og godt miljø hvor både store og små trives godt. Barna får leke seg på isen og foreldrene blir ikke overlesset med dugnadsoppgaver.

Vi anser det som viktig at det er mulig å drive med utendørs vinteridrett i “Nordens Paris”. Det arbeides kontinuerlig med å få opp interessen for skøytesporten og alle som ønsker å prøve skøytesporten er hjertelig velkommen. Oppstart av skøyteskole og skøytetrening annonseres på hjemmesiden og vår facebookside.

I tillegg arrangerer vi familiedager på isen. Dette foregår i hovedsak i helgene. I romjula har vi nissefest med skøytenisser, fakkeltog på skøyter og nissepakker til alle fremmøtte barn. Aktiviteten endrer seg litt fra år til år så du oppfordres til å like facebooksiden til Tromsø skøyteklubb for å holde deg oppdatert.

Utenom treningstidene til skøyteklubben er banen åpen for publikum til faste tider. Disse tidspunktene annonseres ved oppstart av sesongen. Da er det mulig å leie skøyter i kafeen. Vi har både hockey- og lengdeløpsskøyter for utleie til en overkommelig pris.

Tromsø Skøyteklubb
Postboks 639
9257 Tromsø

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift